United Kids este o organizatie care sprijina copiii si familiile copiilor afectati de autism sau alte tulburari neurologice (ADHD, sindrom down etc).

Prin lege, copiii cu dizabilitati au sanse egale la o educatie gratuita in invatamantul public. In prezent, sistemul scolar public are un curriculum special de educatie ce este general valabil, insa aceasta metoda nu este cea mai recomandata pentru a asigura copiilor cu deficient posibilitatea sa isi atinga maximul potential. La fel se intampla si in cazul serviciilor medicale, acestea trebuind efectuate de catre personal medical dedicat si intr-o maniera care sa asigure cele mai bune solutii pentru copii.

Sustinand prin donatiile voastre acest proiect, veti putea ajuta la ameliorarea vietii copiilor si familiilor acestora. Orice ajutor este apreciat, costurile pentru serviciile necesare fiind unul important.

United Kids sustine permanent un numar important de copii si familiile acestora, iar orice donatie va aduce o sansa in plus pentru beneficiarii nostri.

[ Show more ]

Donatii:

4,215 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: United Kids ajuta copiii cu tulburari din spectrul autismului si alte tulburari neurologice

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

1,670 RON

16 Donatii

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

2,545 RON

34 Donatii

Pagini fundraising

Imi daruiesc ziua de nastere si alerg pentru copiii de la United Kids